Continuïteit gedurende de Corona-uitbraak

De uitbraak van het coronavirus houdt Nederland sinds enkele weken in zijn greep. De impact van het virus op de maakindustrie is groot. Ik zie van dichtbij dat mijn klanten alles op alles zetten om hun processen, productie en dienstverlening te laten doordraaien.

Vanuit EKC-ICT weet ik dat het ondersteunen van mijn klanten juist nu van groot belang is. Daarom sta ik klaar om de zo belangrijke bedrijfszekerheid van kritische applicaties zoals Isah ERP te waarborgen. Waarbij ik snel en direct ondersteuning kan bieden op functioneel of technisch vlak.

Wat kun je nu van EKC-ICT verwachten:

  • Lopende projecten blijven gewoon doorgaan, dit blijft ook komende periode mijn uitgangspunt.
  • Ook bij spoedopdrachten kun je onveranderd op mij rekenen; daar ben ik juist voor! Schroom niet om contact met mij op te nemen.
  • EKC-ICT zal alle geplande werkzaamheden,  remote (op afstand) uitvoeren. De systemen en de IT-infrastructuur waarmee ik werk heeft de mogelijkheden en de capaciteit om dit werkbaar te maken.
  • Werkzaamheden die niet remote uitgevoerd kunnen worden zullen in overleg én nadat dit weer mogelijk is zo snel mogelijk opnieuw gepland worden.

Na deze turbulente periode komt een moment van herstel. Ik sta klaar om je óók dan te helpen. Ik reken op je begrip en op de continuïteit in onze samenwerking.

Voor nu wens ik een ieder het beste toe in bijzonder situatie. Laten we hopen dat de verscherpte maatregelen zijn vruchten zal afwerpen, zodat we elkaar snel weer in goede gezondheid kunnen treffen.

Erik Kempers