Implementatie Isah en Accountview in Singapore en Dubai

Implementatie Accountview en Isah in Singapore en Dubai door EKC-ICT

Howden Thomassen Far East en Howden Thomassen Middle East zijn twee zelfstandige verkooporganisaties geworden binnen Howden. De vestigingen in Singapore en Dubai hebben halverwege 2014 een onafhankelijke positie gekregen waardoor het noodzakelijk was dat zij een eigen ERP systeem en boekhoudpakket kregen.

Kostenaspect en snelheid implementatie

Vanuit de directies van beide vestigingen was het een logische keuze om Isah en Accountview te implementeren. Het kostenaspect en de snelheid van implementatie was essentieel bij de besluitvorming. EKC-ICT heeft hier het complete ERP systeem ingericht naast het boekhoudsysteem Accountview.

Onderdeel van het projectteam

Nadat alle lokale bedrijfsprocessen zijn beschreven in samenwerking met het lokale projectteam van de twee vestigingen heb ik een ontwerp en realisatie gemaakt van alle rapportages en benodigd maatwerk functionaliteiten. De conversie van bestaande gegevens heb ik op mij genomen voordat we live zijn gegaan met Isah en Accountview. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het schrijven van een verkorte, Engelstalige handleiding Isah voor de gebruikers in Singapore en Dubai. Alle klantspecifieke aanpassingen en inrichtingen zijn verwerkt in deze handleiding. Daarnaast heb ik gebruikers op afstand getraind bij het in gebruik nemen en de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Sinds 2015 maken Howden Thomassen Far East en Howden Thomassen Middle East naar tevredenheid gebruik van Isah en Accountview. Gebruikers en directie krijgen op afstand ondersteuning van EKC-ICT.