Werkwijze

Ik ken de cultuur, spreek de taal van de branche en weet wat belangrijk is voor een organisatie. Daarnaast weet ik uit ervaring wat de werkvloer bezighoudt, ken de producten en processen. Als onafhankelijk consultant vind ik het belangrijk om de organisatie te begrijpen met de problematiek, zodat we ons gezamenlijk kunnen richten op continue optimalisatie van Isah ERP en de bedrijfsprocessen.

Eén aanspreekpunt

Graag ondersteun ik organisaties effectief. Bij mij hoef je niet continue hetzelfde verhaal te vertellen aan een projectmanager, een functioneel consultant en vervolgens een technisch specialist. Ik zal altijd het aanspreekpunt blijven en kan hierdoor direct meedenken voor de volgende verbeterstappen.

Onafhankelijk

Klanten typeren mij als pragmatisch, transparant en recht-door-zee. Ik neem altijd de behoefte van de klant als uitgangspunt en stel bij een opdracht ook altijd gerichte kritische tegenvragen om het doel te achterhalen. Geen dikke rapporten en theoretische verhalen, maar gewoon concrete adviezen en hands-on ondersteuning.

Transparant tarief

Afhankelijk van de vraag of de behoefte van de organisatie stel ik een plan op. De tariefstelling welke EKC-ICT hanteert is transparant. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Verder heb ik geen verborgen kosten, duur pand, planbureau of accountmanagers. Vandaag niet, morgen ook niet.

Alles toegankelijk

Ik scherm géén code af en deel alle (technische) beschrijvingen. Zo blijft de klant volledig in controle en kan men op ieder gewenst moment met andere partijen in zee gaan. (MIT-licentie) Ik vertrouw erop dat als ik mijn werk goed doe, we voor een langere periode samenwerken.

Al sinds 2008 ondersteunt EKC-ICT organisaties met optimalisaties van processen.
EKC-ICT is ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk.
Hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het mij weten.

Partners en certificeringen